Realizácie/interiér, Všetko

Moderný interiér s akcentami vidieckeho štýlu

Keramické obklady
Keramické obklady

Obľúbená moderna má svoje výhody. Patria k nim čisté línie, ktoré sa však po čase môžu stretnúť s pocitom nudy u ich pozorovateľa. Chlad a neosobný charakter minimalistických priestorov možno zmäkčiť drobnými akcentmi a originálnymi detailmi. Tu platí pravidlo, že protiklady sa skutočne priťahujú. Moderna dokáže dokonale splývať napríklad s rustikálnym štýlom, najmä, keď je táto kombinácia namiešaná v správnom pomere. Plusom je, že takto v interiéri získate pozitíva oboch štýlov: praktickosť moderného zariadenia aj pôvabné pohodlie starých čias.

Nižšie nájdete galériu, v ktorej si môžete pozrieť, ako sa naše ručne vyrobené a precízne dekorované obklady dopĺňajú s modernými priestormi a vytvárajú originálny kút s podpisom jeho majiteľov. Ako základ sme využili biele obklady Blanco Mexicano, ktoré povrch steny opticky zjemňujú. Ich plastickosť odstránila nudu, no zároveň zachovajú v miestnosti svetlosť. Riadili sme sa filozofiou géniov a na stenách kuchyne sme vytvorili „organizovaný chaos“. Aj keď rozmiestnenie pestrých dekorovaných obkladov Azteca a España vyzerá náhodne, nie je to tak. Obklady v tomto rozložení vytvárajú pocit hravosti a nekonvenčnosti v priestore. Tieto obklady s osobnosťou Španiela počas siesty sme použili aj pri obkladaní krbu, vďaka čomu sa celý interiér opticky zjednotil a prepojila sa kuchynská časť s jedálenskou. Dominantou celej miestnosti sa stal krb.

Kúpeľňu a WC sme pre klienta pred realizáciou spracovali najprv ako vizualizáciu, ktorú tiež nájdete v galérii. Celý priestor je zladený do kontrastných modro-žltých farieb na bielom podklade. Vďaka použitým vodovodným batériám medenej farby máte po vstupe do kúpeľne dojem, že ste sa ocitli na letnom vidieku, kde za oknom žiari slnko a kvitnú kvety. Praktická skrinka je s celým interiérom zladená nielen farbou, ale aj vďaka keramickým úchytkám v rovnakom dekore ako umývadlo. Ak si potrpíte na detaily, môžete nimi doplniť interiér podobne, ako my, keramickou žabou prichytenou v hornej časti steny nad vaňou.

Máte záujem o podobnú realizáciu?

Telefón: 0910 791 961