Realizácie/interiér, Všetko

Cestovateľská domácnosť: Domček podľa Doroty Nvotovej (Realizácia)

Keramické obklady

Útulné a pestré bývanie

Dorota Nvotová je multi-talentovaná mladá žena, ktorá našla obľubu aj v cestovaní. Po rokoch života v zahraničí sa s rodinou usadila na Slovensku. Inšpirovaná svetom a jeho farbami zatúžila po pestrej domácnosti.

Dorotina nápaditosť a chuť nebývať v sériovom dome nás zaujala, a preto by sme s vami radi zdieľali výsledky realizácie interiéru jej domčeka.

Predstava útulného bývania v Bratislave bola založená na originálnych dekoráciách a doplnkoch, ktoré si Dorota priniesla z Ázie. Speváčka hľadala interiérové doplnky, ktoré by sa jej hodili k cestovateľským dekoráciám a nájsť ich vôbec nebolo ľahké.

Sme preto radi, že si vybrala dekory od La Lagartija a oživila nimi kuchyňu a kúpeľňu.


Živá a jedinečná kuchyňa

Dorota si vysnívala, že jej kuchyňa bude útulná, originálna a pestrá. Kuchyňa je totiž miestom, kde rodina trávi veľa času. Na oživenie priestoru a dodanie šmrcu, majiteľka zvolila osobitý ručne dekorovaný ornamentálny obklad „Gloria. Tento obklad bol použitý ako hlavný motív na stene za umývadlom a šporákom. Medzi jedinečné doplnky v kuchyni patrí aj kredenc po starej mame, ktorý si Dorota sama zrekonšturovala. Parapety v sú rozjasnené skladačkou z menších a väčších kusov pestrých obkladačiek, ktoré vytvorili obrázkovú mozaiku.

Obklad „Gloria“ od La Lagartija / Detail obkladu „Gloria“ od La Lagartija.

Kúpeľna plná šťastia

Ani kúpeľňa neobišla na prázdno. Steny sú ozdobené štvorcovou mandalou poskladanou z dekoru „Buena Suerte, ktorý v sebe nesie španielsky názov symbolizujúci šťastie. Doplnený je o stredne veľký dekor „Aquilera“, ktorý v preklade znamená orlie hniezdo a bol umiestený v sprchovom kúte.

Dekor “Buena Suerte” od La Lagartija / Dekor „Aquilera“ od La Lagartija.

Dorote Nvotovej a jej rodine prajeme, aby vo svojom rodinnom hniezde boli šťastní a zároveň ďakujeme za možnosť navštíviť ich originálny domček a ukázať ho aj vám. Pestré a originálne obklady a doplnky do kuchyne či kúpeľne si môžete pozrieť v La Lagartija showroome na Záhradníckej 63 v Bratislave, alebo zakúpiť na eshope: www.lagartija.sk.